Beroemdheden

Katya Lel, biografie, nieuws, foto's

Pin
+1
Send
Share
Send

Volledige naam: Ekaterina Nikolaevna Lel (tot 2000 - Chuprinina)

Geboortedatum: 09/20/1974 (45 jaar oud)

Geboorteplaats: Nalchik, Kabardino-Balkarië

Sterrenbeeld: Maagd

Nieuws met een ster: 131

Katie Lel biografie

Katya Lel werd geboren op 20 september 1974 in Nalchik, in de familie van Nikolai en Lyudmila Chuprinins. De oudere zus is Irina.

Katya Lel: “Papa was 7 jaar ouder dan zijn moeder en verzorgde haar, kleintje. En zodra ze van school afstudeerde, trouwden ze meteen. En ze gingen niet uit elkaar tot de dood van hun vader, ze leefden bijna 34 jaar lang van ziel tot ziel, konden niet op elkaar ademen. Ik en mijn oudere zus Ira noemden ze duiven. '
Het citaat is overgenomen uit het tijdschrift "7 Days", nr. 44 (10.23.2008)

Katya begon als kind te zingen. De toekomstige ster studeerde af aan een muziekschool in piano, waarna ze studeerde aan een muziekschool. Toen trad de toekomstige zangeres het North Caucasus Institute of Arts binnen.

In 1994 vertrok Katya naar Moskou, waar ze deelnam aan de wedstrijd 'Morning Star'. Al snel werd de jonge zangeres laureaat van de muzikale startwedstrijd voor jonge artiesten, waar ze Lev Leshchenko ontmoette en in zijn theater begon te werken.

Katya Lel: “Ik zal nooit de startdatum van mijn leven in Moskou vergeten - 5 juli 1994. Ik werd beschut door vriendelijkheid van de ziel van een volledig onbekend meisje met wie ik kwam op aanbeveling van mijn leraar van de muziekschool in Nalchik. ”
Het citaat is overgenomen uit het tijdschrift "7 Days", nr. 44 (10.23.2008)

Sinds enkele jaren speelde het meisje met een solo-programma op achtergrondzang met Leshchenko. Tegelijkertijd studeerde Ekaterina aan de correspondentieafdeling van de Russische Academie

Biografie

Katya Lel is een Russische popzanger. De fans herinnerden zich de uitvoering van nummers die herhaaldelijk op de eerste plaatsen van de Russische muzieklijsten verschenen. Hij zet zijn actieve creatieve activiteit vandaag voort en verrukt fans met nieuwe composities en clips.

Katya Lel in haar jeugd

Katya Lel (echte naam - Ekaterina Chuprinina) werd geboren in Nalchik op 20 september 1974. De toekomstige beroemdheid toonde al vroeg interesse in muziek. Toen ze 3 jaar oud was, verwierf haar vader de piano, sindsdien speelt er constant muziek in haar huis - de oudere zus Ira probeerde muziek te spelen, terwijl Katya zong.

Op 7-jarige leeftijd werd het meisje naar een muziekschool gestuurd. Daar studeerde Katya tegelijkertijd in piano en koordirectieklassen. Nadat ze cum laude was afgestudeerd aan beide afdelingen, ging ze naar het College of Music en vervolgens naar het North Caucasus Institute of Arts.

Zangeres Katya Lel

Na haar afstuderen besloot Katya Moskou te veroveren, omdat de vooruitzichten voor ontwikkeling in haar geboortestad mistig waren. De hoofdstad ontmoette het jonge talent niet al te vriendelijk, maar het meisje slaagde er toch in om de beroemde Russische muziekacademie te betreden Gnesin. Bovendien werd Katya laureaat van de "Musical Start - 94" -wedstrijd, waarna ze naar het Lev Leshchenko-theater ging, waar ze drie jaar lang als achtergrondzang en solo werkte.

Sinds 1998 besloot Catherine een solocarrière te beginnen, nadat ze het diploma van een professionele zangeres had behaald. De zangeres veranderde haar achternaam in een sonore pseudoniem dat overeenkomt met het interne 'ik'. Dus werd Ekaterina Chuprinina Katya Lel (sinds 2000 nam ze officieel de naam Lel).

Muziek

De solocarrière van Katie Lel begon in 1998 met de opname van het album Champs Elysees. Tegelijkertijd werden clips uitgebracht voor de nummers "Champs Elysees", "Lights" en "I Miss You".

Katya Lel zoekt geleidelijk naar haar genre en probeert de compositie nieuw te maken. Al snel werden de albums Sama (2000) en Between Us (2002) uitgebracht. Deze schijven brachten niet veel populariteit bij de zanger, maar de compositie "Peas", opgenomen met DJ Tsvetkov, maakte het mogelijk om de eerste "Golden Gramophone" te krijgen.

In 2002 ontmoette Katya Lel producent Max Fadeev. De samenwerking bleek succesvol - in 2003 de belangrijkste hits van de zanger - "My Marmalade", "Musi-pusi" en "Fly Down" werden uitgebracht. De laatste compositie is de meest populaire geworden en fans zullen herhaaldelijk opmerken dat het nummer "Fly" het belangrijkste nummer wordt in de creatieve biografie van de Russische artiest.

Toen werd het album "Jaga-Jaga" opgenomen, waarmee Lel de laureaat van vele prijzen werd: de zanger werd genomineerd voor de "Muz-TV Award" in de nominatie "Beste zanger van het jaar", ze won de Silver Disc Award meer dan eens, en ze won herhaaldelijk de liedjes van het jaar. " Geleidelijk aan wordt de artiest beroemd en worden haar foto's gepubliceerd door de belangrijkste muziektijdschriften van het land.

De clips van de zanger werden elk jaar populairder, maar de video voor de hit "Two Drops", gepresenteerd in 2004, kreeg een speciale populariteit. Na 2005 begon de populariteit van de zanger af te nemen, en de reden hiervoor wordt een gerechtelijk conflict genoemd met de voormalige burgerlijke echtgenoot Alexander Volkov, die de producent van de zanger was.

Niettemin werd in 2006 het album "Twist and Turn" uitgebracht, geproduceerd door Lel zelf, die onafhankelijk zes nieuwe nummers schreef. In 2008 nam een ​​vertegenwoordiger van het Russische podium het album "I am yours" op. Sinds 2011 heeft de zanger de samenwerking met Fadeev hervat. Het resultaat van samenwerking was de compositie "Yours".

In 2013 nam Katya Lel, samen met een wereldberoemde Zweedse zanger Bosson, de single "I Live With You" op. In hetzelfde jaar werd het achtste studioalbum van de zanger uitgebracht, getiteld "The Sun of Love".

In 2014 verscheen een video voor het nummer "Let them Talk", waaraan de beroemde hockeyer Alexander Ovechkin deelnam. Fans vonden de video leuk en de atleet zelf zei dat hij eerlijk gezegd blij was om met de zanger samen te werken.

Persoonlijk leven

Mannen speelden een speciale rol in het leven van de Russische artiest. Het is bekend dat Katya Lel 8 jaar bij de voormalige producent Alexander Volkov woonde, maar het echtpaar formaliseerde de unie niet formeel. Ten tijde van de kennismaking was de zanger 22 jaar oud en de producent 46 jaar oud. Bovendien had Volkov zijn eigen familie. Het uiteenvallen van de relaties van het paar bleek schandalig - de voormalige geliefden werden aangeklaagd vanwege de rechten op het werk van de zanger. In 2008 stierf de voormalige common law-echtgenoot van Lel. De doodsoorzaak is kanker.

Katya Lel en Alexander Volkov

Ondanks de slechte ervaring in de relatie, gaf de zanger de hoop niet op om een ​​gezin te stichten. Een voorbeeld voor haar waren haar eigen ouders, die hun hele leven in liefde en harmonie leefden.

Katya Lel met haar echtgenoot Igor Kuznetsov

In 2008 werd Katya Lel officieel de echtgenote van zakenman Igor Kuznetsov. Zes maanden later kreeg het echtpaar een meisje Emilia.

De eerste nummers van Katie Lel

Realiserend dat haar toekomst alleen van ijver afhangt, probeerde Lel met alle macht te studeren. Tegelijkertijd nam ze deel aan het uitvoeren van activiteiten. De eerste overwinning van de aspirant-zanger vond plaats in dezelfde 1994e. Bij de All-Union competitie van jonge artiesten werd ze laureaat. De naam van deze wedstrijd is "Musical Start-94".

Voor het eerst speelde ze op zo'n hoog niveau, terwijl ze erkenning kreeg. Natuurlijk was het heel aangenaam voor de jonge performer, ze kreeg vertrouwen in haar kracht, voelde dat ze in Moskou kon slagen. In 1998 is de Hogere Academie cum laude afgestudeerd. Katie had een diploma van een professionele vocaliste in haar armen.

Eerste stappen

Katya Lel (Chuprinina) werd geboren op 20 september 1974 in Nalchik en heeft sinds haar kindertijd interesse getoond in muziek, meezingen met haar oudere zus. Nadat ze was afgestudeerd aan een muziekschool met twee diploma's (piano en koordirectie), lag haar weg in de school en vervolgens in het Noord-Kaukasische Instituut voor de Kunsten.

Maar de zangeres kreeg nooit een hogere muzikale opleiding in hem - ze vertrok letterlijk naar Moskou voor haar droom! Na zich perfect te hebben getoond in de competitie "Musical Start - 94", die plaatsvond in Gorky Park, waar ze per ongeluk terechtkwam, ontving Katya een uitnodiging van het Lev Leshchenko Theater en werd de achtergrondzanger van de beroemde zangeres. Tegelijkertijd beheerste ze het solorepertoire (Leshchenko stond haar toe om te zingen tijdens haar concerten) en studeerde aan Gnesinka.

Het pseudoniem Katya Lel verscheen bijna per ongeluk. De zangeres zocht lange tijd naar een geschikte achternaam, totdat ze zich het personage van Rimsky-Korsakov herinnerde uit de opera Snegurochka, de herderin die de lente personifieerde. Vervolgens veranderde ze zelfs haar achternaam in het paspoort.

Resultaten van het jaar 2019: de grootste schandalen in de showbusiness

Lev Leshchenko stelde haar voor aan restauranthouder Alexander Volkov, die een deel van de tijd in Duitsland woonde en in de showbusiness bekend stond als de organisator van rondleidingen door Russische sterren in zijn nieuwe thuisland. Hij bood Katya Lel zijn diensten als producent aan, en zij stemde toe. De tijd heeft aangetoond dat misschien tevergeefs ...

In de stralen van glorie

In 1998 bracht de zangeres haar eerste soloalbum uit - "Champs Elysees", in 2000 - "Sama", in 2002 - "Between Us". De populariteit van Katya groeit, ze gaat op tournee, op zoek naar nieuw materiaal ... en vondsten.

In 2002 ontmoette Katya Lel Maxim Fadeev - en steeg naar de top van de hitlijsten. De nummers "My Marmalade", "Musi-Pusi" en "Fly" gaan onmiddellijk naar de mensen, het album "Jaga-Jaga" (2004) wordt platina op basis van de verkoopresultaten.

In 2005 verscheen het album "Twist and Turn", waarvoor Katya de meeste nummers zelf schreef en ook als producer van zichzelf optrad.

Het lijkt, leef en verheug je ... Maar deze periode in het leven van Katie Lel werd enorm overschaduwd.

Ruzie met de producent

In mei 2018 vertelde Katya Lel voor het eerst in de uitzending van 'Hallo Andrey!' Details over het conflict met producent Alexander Volkov. Hij stierf aan kanker in september 2008, en vier jaar voordat zij en Katya ... aanklaagden!

Volkov geloofde dat ze gebruik maakte van zijn vriendelijkheid en vervolgens vertrok, nauwelijks een vooruitzicht doemde op aan de horizon (het verhaal begon na de release van het super populaire album "Jaga-Jaga"). Zijn advocaten sloten een nieuwe overeenkomst, volgens welke Katya hem de helft van het verdiende geld zou geven in de komende 10 jaar. Katya weigerde te tekenen onder deze slavernijvoorwaarden - en Volkov ging naar de rechtbank. Hij wilde haar verbieden te spreken, de rechten wegnemen om liedjes te zingen en zelfs haar naam. Het is waar dat de rechtbank geen rekening heeft gehouden met zijn argumenten, omdat de producent geen burger van Rusland is.

Een ruzie over rechten is natuurlijk een populair verhaal in de showbusiness, maar Katya sprak over de andere kant van de medaille. Ze hadden een romance, Alexander werd voorgesteld aan de Katya-familie. Volkov wilde dat de zanger hem baarde (en hij werd herhaaldelijk in de media de echtgenoot van Katya genoemd met een echte vrouw), en de zanger maakte een voorwaarde dat ze geen minnaar wilde zijn, en als vrouw, alsjeblieft. De producent wilde niet scheiden en ze konden niet afscheid nemen van een goede relatie.

In 2008 hoorde Katya Lel uit het nieuws over de dood van Volkov en zei dat ze hem had vergeven en niet slecht was. In 2019 bezocht ze zijn graf in Duitsland en kon haar tranen niet bedwingen.

Gelukkig samen

In 2005 vond een gebeurtenis plaats die Kate Lel hielp de rechtszaken te overleven. Na het concert blokkeerde een man haar met de zin: “Heb je je marmelade al gevonden? Kan ik er een zijn? 'Het bleek zakenman Igor Kuznetsov te zijn.

De roman begon onmiddellijk, maar ze besloten de relatie pas in oktober 2008 te formaliseren. Op 8 april 2009 beviel Katya Lel van een dochter, Emilia, en stopte ze enige tijd met opnemen en optreden. Katya en Igor zijn nog steeds samen. In september feliciteerde ze haar man ongewoon met zijn 47e verjaardag, waardoor de kapper een nieuwe look kreeg - met felroze haar.

Katya Lel probeerde zijn geliefde te vernietigen, waarvoor hij met zijn leven betaalde

Katya Lel in de vroege jaren 2000 was ongelooflijk populair. Op een mooie dag verdween ze echter bijna als een zangeres. De actrice vertelde welke prijs ze moest betalen voor haar succes en hoe de persoon die haar probeerde te vernietigen, betaalde.

Katy Lel's werk met Max Fadeev

De volgende belangrijke figuur in de creatieve activiteit van de zanger was Maxim Fadeev. Met zijn hulp veranderde Katya haar kledingstijl en repertoire, en haar album Jaga-Jaga werd uitgebracht. Het was het 2004e jaar. Aan het begin van de samenwerking moest de zanger dringend vier kilo afvallen. Tijdens het opnemen van de Marmalade-clip viel het meisje bijna flauw op het podium.

In de concertzaal "Rusland" bracht de zanger in 2004 een solo-programma uit, waarna Katya de winnaar werd van verschillende prijzen. Het was met Fadeev dat ze de toppen van populariteit bereikte, hoewel het schandaal met Volkov haar populariteit negatief beïnvloedde.

In 2006 bracht Katerina een nieuwe schijf uit, die "Twist-and-twist" werd genoemd. De zanger zelf produceerde het album. De zes nummers erin zijn Lel's eigen nummers. Ze is zowel auteur van teksten als componist. Op dit moment was haar populariteit in verval. Het zevende album van de zanger werd uitgebracht in 2008. Het wordt "ik ben van jou" genoemd.

Keer terug naar het podium

In 2011 begon Katya Lel opnieuw samen te werken met Maxim Fadeev en twee jaar later nam ze het album "The Sun of Love" op en verwijderde haar dochter in de video voor het titelnummer.

Daarnaast nam ze actief deel aan duetten: met de Zweedse zanger Bosson nam ze het nummer "I Live With You" op, met Sergey Kurenkov - "Crazy Love" (een muzikaal thema voor de serie "Pearls").

In maart 2019 was Katya Lel erg overstuur door de dood van haar vriend - zangeres Julia Nachalova - en maakte ze zich zorgen over het lot van haar dochter.

Nu blijft Katya nieuwe nummers opnemen en bereidt ze zich voor op het album "My Theme". We wensen haar verder creatief succes!

De familie

  • Vader - Nikolai Chuprinin (d. 2002).
  • Moeder - Lyudmila Chuprinina.
  • Zus (ouder) - Irina (geboren op 28 februari 1970).
  • Echtgenoot - Igor Gennadievich Kuznetsov. De bruiloft vond plaats in oktober 2008.
  • Kinderen - dochter Emilia Kuznetsova, geboren op 8 april 2009.

Discografie

  • Champs Elysees (1998, onder het label Extraphone)
  • The Talisman (1999, onder het label C&P RONEeS)
  • Sama (2000, onder het label CD Land)
  • Between Us (2002, onder het label Gramophone Records)
  • Jaga-Jaga (2004, onder het label Monolith Records)
  • Twist and Turn (2005, onder het label CD Land)
  • "I am yours" (2008, onder het label Monolith Records)
  • The Sun of Love (2013, onder het label Global Media Line)
  • Mijn thema (2019)

Videografie

jaarklemgeregisseerd dooralbum
1998 "Lights"Philip JankowskiChamps Elysees
Champs ElyseesSergey Kalvarsky
"Ik mis je"Champs Elysees / Talisman
2000 "Mijn onvergetelijke"Armen PetrosyanThe Talisman
"Het droevige woord liefde"Sergey Bazhenov
"Heart beats"Yuri Grymov"Tussen ons"
2001 "Sama"Alexander Igudin"Sama"
"Erwt""Tussen ons"
2002 "Tussen ons"Fedor Bondarchuk "Sama" / "Tussen ons"
2003 "Drifted"Maxim Fadeev Jaga Jaga
“Mijn marmelade (ik heb geen gelijk)”
2004 Musi Pusi
"Twee druppels"Irina Mironova "Twist and twist"
2005 "Twist and twist"
"Ik hou van je"Andrey Vasilenko
2006 "Tot ziens, schat"Grigory Shugaev
"New Year's Story" (feat. Andrey Kovalev)Sperma Gorov 2007 "Man and Woman" (feat. Andrey Kovalev)
Boter, kaas en eierenEvgeny Kuritsyn"Ik ben van jou"
2008 "Dat is alles"
"If I Am For You" (feat. Sergey Zverev)Rezo Gigineishvili
2011 "Uw"Maxim Fadeev "De zon van de liefde"
2013 "De zon van de liefde"Olesya Kustova
2014 "I live with you" (feat. Bosson)Evgeny KuritsynTBA
"Laat ze praten"Sergey Tkachenko
2016 Gamma BetaEvgeny Kuritsyn
2017 Crazy Love (feat. Sergey Kurenkov)Alexander Syutkin
"Invent"Serghey grijs
"Ik kan niet leven zonder jou"Olesya Aleinikova
2018 "Alles is goed"
"Volledig"Grigory Gevorgyan

Onderscheidingen

De zangeres heeft drie beeldjes van de Golden Gramophone award op haar rekening:

  • 2001 - "Erwten"
  • 2003 - "Mijn marmelade (ik heb geen gelijk)"
  • 2004 - "Fly"

In de loop der jaren werd de laureaat van het festival "Lied van het Jaar":

  • 2001 - "Erwten"
  • 2003 - "Mijn marmelade (ik heb geen gelijk)" en "Fly"
  • 2004 - Musi Pusi en twee druppels

Ze heeft ook zeker deelgenomen aan de voorronde van het festival met liedjes: "Lights" (1998), "My Unforgettable" (1999), "Golden" (2000), "Between Us" (2002), "Twist and Turn" (2005).

Andere belangrijke muziekprijzen:

  • In 1999 won hij de Ovation Prize in de nominatie "Best Album" ("Champs Elysees"), en in 2000 - in de nominatie "Best Clip" ("My Unforgettable").
  • In 2004 ontving ze de Stopudovy Hit en Bomb of the Year awards voor het nummer Musi Pusi.

Pin
+1
Send
Share
Send